|
 
Kontorplads.dk

Forside > Lej kontorlokalerLej kontorlokaler

Der er ingen grund til at starte med at leje en hel ejendom, for at få et sted at have dit nye firma. Især for et nystartet firma kan der være mange fordele ved at leje kontorlokaler i et kontorhotel

F.eks. er der ikke nødvendigt med nogle store start investeringer for at flytte ind i kontorlokaler i et kontorhotel. Kontorhoteller er normalt fyldt udstyret med alt den nødvendige IT, telefonsystemer, møblering, mødelokaler, receptionsområde, kopi- og faxmaskiner osv. Der er altså ingen eller meget få startomkostninger ved at flytte ind i kontorlokaler i et kontorhotel.

I et kontorhotel kan du normalt leje helt ned til 1 måned. Således undgår du lange lejekontrakter og har mulighed for at flytte ind og ud med kort varsel, samtidig med at det hurtigt og nemt at udvide kontorlokalerne til flere medarbejdere når virksomheden vokser. Dine udgifter stiger altså i takt med at dine udtægter bliver større. Hvis du tror at dit firma vil vokse, så er det en god ide at flytte ind på et kontorhotel med mange frie pladser, eller gode muligheder for udvidelse.

De fast månedlig omkostning kender du når du lejer dig ind på et kontorhotel. Der er ingen risiko for uforudsete udgifter.
Du er her: Lej kontorlokaler - Alt om kontorindretning

Antivirus - Computerprogram - Hullemaskine - Printer - Regneark - Spyware - Tekstbehandlingsprogram - Telefax - Kontorplads -